Menu

Doneer!

Het Homomonument is een levend monument dat door vrijwilligers in stand wordt gehouden. Vooral het organiseren van feesten op Bevrijdingsdag en tijdens de Amsterdam Gay Pride kost geld. Alleen al de vergunningen om deze feesten te houden kosten honderden euro's, om maar niet te spreken van de (verplichte) beveiliging en alle zaken die je nodig hebt om een goed openluchtfeest te maken zoals het huren van geluidsapparatuur en technici.

Nu proberen we met de opbrengsten van de bar deze feesten te bekostigen, maar dit is zelden genoeg. Veel mensen brengen bijvoorbeeld hun eigen drank mee, wat de opbrengst in gedrang brengt. Zo nu en dan lukt het ons om bij fondsen geld los te krijgen en incidenteel zijn er bedrijven die de feesten op het Homomonument sponsoren. Dat is mooi, maar het dekt zelden alle kosten. Daarom doen we een beroep op jou.

Wil je dat het Homomonument levend blijft? Stort dan wat geld op de rekening van het Homomonument! Daarmee zorg je ervoor dat in ieder geval de feesten doorgang kunnen vinden. En zeg nou zelf, is het geen mooie gedachte om een stukje Homomonument te kunnen claimen voor jezelf?

Geef geld om het homomonument levend te houden

Storten kan op handmatig op 'NL84 INGB 0005 3330 23' van Stichting Homomonument te Amsterdam.