Menu Wij zoeken een communicatieheld

Meld je aan voor een bardienst tijdens Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag

Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag komen eraan en daarmee de feestjes op het Homomonument. Vier de verjaardag van onze koning en de bevrijding van Nederland mee en geniet van een scala aan optredens op het mooie plein van het Homomonument.

Zoals elk jaar worden de feesten georganiseerd door vrijwilligers en met vrijwilligers en we zijn weer op zoek naar jullie! Op 26, 27 april en 5 mei zijn er weer barren om te vullen met enthousiastelingen die wel een biertje kunnen tappen. Het zijn korte diensten van zo'n 3 uurtjes. Je krijgt daarnaast ook twee drankmuntjes en een muntje om wat te eten op het plein.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan in met onderstaand formulier. Denk je dat je een hele bar vol kan krijgen met je vrienden (10 of 12), laat ze zich dan ook opgeven en vul even de namen in het grote tekstveld in.

Inschrijfformulier

Ervaring

We zijn benieuwd naar de ervaring die je hebt met het tappen van bier en met het helpen van dorstige bezoekers. Vul hieronder in wat je ervaring is waarbij 5 het hoogste aantal punten is.

Biertje tappen
Beer tapping experience, 5 being the best at it

Barervaring
Service experience, 5 being the best at it

Diensten

Koningsnacht, vrijdag 26 april

  • Koningsnacht 19:00 - 22:00 = VOL
  • Koningsnacht 22:00 - 01:30 = VOL

Koningsdag, zaterdag 27 april

  • Koningsdag 11:00 - 14:00 = VOL

Bevrijdingsdag, zondag 5 mei

  • Bevrijdingsdag 15:00 - 18:00 = VOL


Heb je vragen/opmerkingen of wil je je als groepje aanmelden geef dan hier de namen op en laat je mede barleuten zich aanmelden via dit formulier.