Menu Wij zoeken een communicatieheld

Meld je aan voor een bardienst tijdens Gay Pride

Gay Pride is in aantocht en daarmee ook de feestjes op het Homomonument. Dit jaar weer twee dagen vol met muziek, dans, lekker eten en veel drinken.

Zoals elk jaar worden de feesten georganiseerd door vrijwilligers en met vrijwilligers. Ook voor Gay Pride zijn we weer op zoek naar fanatieke (enigszins ervaren) tappers. Het zijn diensten van zo'n 3 uur dus daarvoor of daarna heb je alle tijd om nog een dansje te doen op het plein.

Heb jij al eerder eens een biertje getapt en lijkt het je leuk om ons te komen versterken op één van de twee dagen, meld je dan aan via het onderstaande formulier.
Vul alles goed in zodat we een beeld hebben van je ervaring en je beschikbaarheid. Wij laten je dan weten in welke dienst je bent ingedeeld.

Inschrijfformulier

Ervaring

We zijn benieuwd naar de ervaring die je hebt met het tappen van bier en met het helpen van dorstige bezoekers. Vul hieronder in wat je ervaring is waarbij 5 het hoogste aantal punten is.

Biertje tappen

Barervaring

Diensten

Vrijdag 4 augustus

Zaterdag 5 augustus


  • van 00:00 tot 01:00 is het de barren opruimen, dat doen we met z'n allen


Heb je vragen/opmerkingen of wil je je als groepje aanmelden geef dan hier de namen op en laat je mede barleuten zich aanmelden via dit formulier.